Nagybakónak: A H Á Z I P A R I Z E R

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

A recept:

- 1/2 kiló darált csirkemell

- 2 tojásfehérje

- 200 mili liter tejszín

- 1 gerezd zúzott fokhagyma

- 1 evőkanál liszt

- só, fekete bors

 

Elkészítés:

Jól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk, mint a cukorkákat a két végén megtekerve. Spárgával 3 – 4 helyen átkötjük. Forrásban lévő vízben főzzük 35 – 40 percet. Kivesszük a vízből. 1 órát hűlni hagyjuk. Majd lehűtjük a hűtőszekrényben. Hűtés után jól szeletelhető.

 

Tudod , hogy mennyi munka van vele?

Kikeverés + feltekerés = 7 – 8 perc !!! És minőségi parizert eszik a család. Nem olyant, amibe a gyárban a szemetet darálták bele. S ízfokozóval tették finommá. Az én parizeremben NINCS ízfokozó, mert finom, úgy ahogy van.

 

Jó étvágyat kívánok Hozzá!

Címkék: dabetika háziparizer receptek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu