Nagybakónak: Készítsünk svédkeserűt házilag

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Nagybakónak kulturális élete közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 113 fő
  • Képek - 915 db
  • Videók - 136 db
  • Blogbejegyzések - 154 db
  • Fórumtémák - 7 db
  • Linkek - 19 db

Üdvözlettel,

Nagybakónak kulturális élete vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A svédkeserű régi családi gyógyírünk, mindig kellett otthon legyen kéznél, hogyha valami betegség megtámadott, gyorsan vettük elő. Ezért is örültem, mikor ráleltem a receptre, mely alapján házilag is el lehet készíteni.

 

network.hu

 Pontosan kiszámított összetételének és hatóanyagainak köszönhetően igazi csodaszernek bizonyul mind külsőleg mind pedig belsőleg alkalmazva. A legerősebb vértisztítóként tartják számon, méregteleníti a májat, fokozza a vesék és az emésztés normális működését.

 

Kúraszerű szedése által szinten tarthatjuk az immunrendszert, elkerülhető a fáradtság, levertség és sok betegség megelőzhető. Évente két alkalommal végezzünk hat-nyolchetes kúrát ahhoz, hogy immunrendszerünk tökéletesen ellen tudjon állni mindenféle betegséggel szemben.

 

Nézzük, hogyan készíthetjük el otthon mi magunk is ezt az igencsak értékes csodaszert.

 

Hozzávalók: Kicsit furán hangozhatnak a hozzávalók, de gyógynövény üzletben, herbáriában be lehet szerezni őket. 10 gr. aloé – helyette lehet – Encián gyökér vagy ürmöspor, 5 gr. Mirha, 0,2 gr. Sáfrány, 10 gr. Szennalevél, 10 gr. kámfor (természetes), 10 gr. rebarbara gyökér, 10 gr. kurkuma gyökér, 10 gr. Theriak venezian, 5 gr. bábakalács gyökér, 10 gr. Angyalgyökér, 10 gr. Manna

 

Elkészítés: A hozzávalókat egy széles nyakú 2 literes üvegbe tesszük, majd fél liter 38 – 40 fokos gabona pálinkát vagy gyümölcs pálinkát öntünk rá és jól összekeverjük. Meleg helyen, napon vagy tűzhely mellett tároljuk két hétig, naponta kavargatjuk, felrázzuk. Majd leszűrjük, és sötét üvegben légmentesen tároljuk. Használat előtt mindig fel kell rázni.

 

Használat belsőleg: igyunk belőle 3 x 1 evőkanállal étkezés előtt, majd étkezés után fél órával. 1 evőkanál svédkeserűt – 1/8 l gyógyteával hígítunk. Külsőleg zsírral keverjük, és kenjük a problémás területre, majd fedjük le egy dunsztkötéssel.

 

Forrás: szabadonebredok.hu

Címkék: hogyan készítsünk házilag svédkeserű

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu